Een gezellige pop-up bar te midden van een oud klooster.

Verfrissende drankjes, heerlijke Italian bites, een oase van rust in het centrum van Leuven: dàt is de unieke setting van Bar Bleu. Vakantie in eigen land? Jawel! Voor een allerlaatste keer strijkt deze gezellige pop-up bar neer in het voormalige klooster van de Broeders Van De Liefde, gelegen in de Leuvense Brusselsestraat. Footstrap zorgt voor een uitgebreide drankkaart en Cor e Leone zorgt voor Italian bites you can’t refuse.

 

In het weekend van 22 en 23 augustus hebben we uitzonderlijk een andere cateraar: Lulu’s Kitchen zorgt voor een heerlijk oriëntaals aanbod. 

 

Ontdek het menu

 

Cocktails, mocktails, bio limonades, speciale whisky of een goeie espresso: we hebben voor elk wat wils. En ja, ook Fristi voor de kleintjes 😉 Footstrap zorgt er zoals altijd voor dat iedereen zijn gading vindt in het aanbod. 

 

Cor e Leone is niet voor niets onze partner in crime, want zij maken echt waar de àllerbeste pizza’s. Om nog maar te zwijgen van hun overheerlijke broodjes Porchetta. Dit vindt iedereen gewoon super lekker, dat kan niet anders. 

 

Klik hier om het volledige menu te bekijken.

 

 

Huur de locatie

 

Wil je graag jouw verjaardag origineel vieren? Of gaan jullie binnenkort trouwen? Of zoek je de ideale locatie voor jouw bedrijfsevent met net dat tikkeltje meer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken op maat van iedereen, ongeacht jouw wensen of budget. Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden. 

 

Laat ons iets weten!

 

 

Reserveren?

 

Dat mag, maar is absoluut geen verplichting. Je kan reserveren door te klikken op de “nu boeken”-knop op Facebook. En anders kom je gewoon langs, er is genoeg Bar Bleu voor iedereen! Grote groepen (meer dan 6 personen) mogen wel graag reserveren via Facebook of via barbleu@footstrap.be

 

callus