PRESENT POP-UPS

 

Bar Bleu

Bar Bleu Leuven

 

Bar Bleu is een pop-café in hartje Leuven, midden in een oud klooster met een prachtige binnentuin. De voormalige kapel dient als setting voor onder andere akoestische optredens en comedy nights. In de tuin vind je er de gezellige zomerbar terug waar je kan genieten van het zonnetje. Cor e Leone verzorgt de eetkaart; heerlijke Italian Bites die niemand kan weerstaan!

 

 

De Groten Hof

 

Van begin juli tot eind augustus wordt het stadspark weer omgetoverd tot De Groten Hof. Van dinsdag tot vrijdag kan je er telkens van 16 tot 21 uur genieten van hapjes en drankjes aan de gezellige houten pop-upbar. In het weekend is de bar open van 13 tot 21u30 en zijn er extra lekkernijen en leuke activiteiten op maat van jonge gezinnen. Iedereen is er welkom en kan op het groenste terras van Leuven genieten van een hapje en een drankje, allerlei activiteiten op maat van gezinnen met kleine en grot(ere) kinderen en van het zomerse weer.

 

 

 

PAST POP-UPS

 

 

 

Winterbar Herent – Wildemanspark

2015 – 2016 – 2017-2018 – 2019 – 2020

 

In samenwerking met Leuven draait vzw organiseren wij een 10-daagse winterbar in een verwarmde circustent met een gezellige en houterige look & feel. Door de foodtrucks en samenwerking met lokale artiesten is voor elke avond gezelligheid gegarandeerd. Tot 2019 werd deze winterbar in het Wildemanspark in Herent georganiseerd. Nu vindt het plaats op het nieuwe evenemententerrein.

 

 

 

 

zoMerbar M – Museum M – 2019

 

M tovert zijn dak om tot het gezelligste terras van Leuven. Tussen 18 juli en 18 augustus kon je er telkens van donderdag tot zondag genieten van heerlijke cocktails en hapjes in de avondzon. Het uitzicht over Leuven krijg je er gratis bij. Met het uitgebreide programma van verschillende kunstvormen van Museum M en de samenwerking met catering Timmermans was deze Zomerse pop-up bar een groot succes.

 

 

 

 

Pop-up Bar Herent – Wildemanspark

         2014 – 2015 – 2016 – 2017 – 2018

 

Al 5 jaar organiseren we in samenwerking met Herent in Beweging een gezellige pop-up bar in het Wildemanspark. Door de mooie houten bar constructie en zomerse terreinaankleding is dit de gezelligste pop-up bar in Herent. 10 dagen vol zomerse sfeer, optredens van lokale artiesten en kinderanimatie.

 

 

 

 

Bar A Muze – Museum M – 2016

 

Pop-up bar op het dakterras van het Museum waar je kan genieten van shows en optredens rondom hapjes en drankjes. Door de nauwe samenwerking met cateraar Pascal Van Couteren werd dit een unieke smaakervaring die onze bezoekers niet snel zullen vergeten.

 

 

 

 

 

 

NapLap – Oude Markt – 2016

 

An easy- going low alcohol pop-up bar. Volledige ombouw van een oud café naar een warme tijdelijke bar met non-alcoholische dranken. In samenwerking met KUL, AB Inbev en stad Leuven kregen verschillende Leuvense studentenkringen de kans om dit café uit te baten.

 

 

 

 

 

Bar.Bizon – Museum M – 2015

 

Een pop-up bar met een vleugje Franse sfeer op het dakterras van M. Door de strakke look & feel werd deze toplocatie in hartje Leuven omgetoverd tot een paradijs voor bon vivants. De petanquebaan op het dak en de uitstekende line-up van dj’s zorgde voor een heerlijke zomerse gezelligheid.

 

 

 

 

 

STAY TUNED VOOR ONZE VOLGENDE PROJECTEN!