ANDREAS DE BOEVER

Passie voor events
Achtergrond in bedrijfscommunicatie en events
Lichte voorkeur voor productie
Dj, windsurfen en muziek

STÉPHANIE JAGER

Passie voor events
Marketing en communicatie
Creatieve duizendpoot
Dansen, muziek en cultuur

1

Footstrap Event Productions is een jong en onafhankelijk event-bureau. Dankzij onze creatieve, flexibele en no–nonsense aanpak maken we keer op keer het verschil. Met een sterk netwerk van leveranciers en freelancers die net dat tikkeltje extra willen doen. Events organiseren is onze grote passie en zit ons in het bloed. Dus daag ons uit en laat je verrassen door onze aanpak, ons enthousiasme en het resultaat.

 

2

FULL-SERVICE EVENT ORGANISER

Footstrap bedenkt, organiseert en ondersteunt events voor zowel bedrijven als particulieren. Naast totaalprojecten van A tot Z kan je ons ook aanspreken voor welbepaalde aspecten die bijdragen tot een succesvol event: licht en geluid, decor, personeel, noem maar op. Maakt niet uit wat je plannen zijn, we kunnen je zeker helpen.

MATERIAALVERHUUR

Ben je op zoek naar het juiste materiaal voor jouw event? Naast onze eigen stock werken we samen met betrouwbare leveranciers, waardoor we een compleet en origineel gamma kunnen aanbieden. Waar je ook aan denkt, wij zorgen ervoor.

3

We zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen. Op ons kan je rekenen, en niet alleen van 9 to 5. We komen onze afspraak na en zorgen ervoor dat onze klanten precies weten waar ze zich aan kunnen verwachten. Details maken het verschil: daarom streven we elke keer opnieuw naar perfectie. Footstrap koestert zijn klantenbestand bestaande uit langdurige en tevreden relaties. Bij ons kan je rekenen op een persoonlijke, snelle en flexibele service. Met een gezonde dosis humor, maar vooral met de nodige ernst.

mailus

OVERTUIGD VAN ONS KUNNEN?

callus